TA HAND OM DET KREATIVA!

Tänk dig att jobba bara med det som är verkligen förenad med din verksamhet och glömma alla andra drift besvärande rutiner. Det skulle inte bara underlätta men också öka din förmåga att vidare utveckla din verksamhet och öka vinsten. Vi på Iwanowski Consulting kan hjälpa dig med dina datorer, nätverk, webbutveckling och redovisning.Data drift, Underhåll & Bevakning
IT-stöd från Iwanowski Consulting ger dig mer tillförlitliga prestanda och mer förutsägbara kostnader. Det innebär att du får mer värde från den teknik du redan har investerat i, samtidigt som du faktiskt minskar de totala kostnaderna för IT-problem och den resulterande driftstopp. Vi ser till att dina datorer, nätverk och server fungerar korrekt och utan störningar.
Säkerhet, Backup & Molntjänster
Låt inte ett systemfel i ditt datanät orsaka ”Shut Down” av ditt företag och äventyra allt du har arbetat för. Alla företag riskerar att drabbas av stora dataförluster och dyra driftstopp om det inte underhålls och skyddas korrekt. Vi vet hur man skyddar all information som du lagrar i dina datorer, server eller molnen och förhindrar olyckor.
Datarådgivning & Utbildning
Alla vi behöver höja våra kunskaper. Gäller det vårt eget arbete så är det självklarhet men det andra som inte är förenat med det vi jobbar med kan det bli brist på. Därför är det viktigt att de kunskaperna man har inom dator användande och säkerhet blir ständigt uppdaterade. Iwanowski Consulting arrangerar korta utbildningar för att informera om allt det nya och berättar hur det påverkar just ditt företags datorer och datanät.
Kundanpassade IT lösningar
Det är klart att du vet hur du ska driva ditt företag på bästa sätt men om vi kommer till all det tekniska som ska tjäna ditt företag och fungera korrekt så är det ofta inte så enkel. Vi på Iwanowski Consulting jobbar dagligen med IT och kundanpassade lösningar både vad gäller hård och mjukvara. Därför kan vi hjälpa dig att optimera ditt företags datanät både med rätt teknisk och göra det kostnadseffektiv.
Telefonsupport & Fjärrstyrning
Telefonsupport och fjärrstyrning är en viktig del i företags behov av support. Ibland kommer du med en enkel fråga som förstärker din beslutsamhet i det du gör och en annan kan det handla om obehövliga fördröjningar som gör att ditt arbete kan inte utföras under flera timmars tid. Dessutom det kan kännas tryggare även om du inte behöver det dagligen.
Akuta utryckningar vid behov
Ibland hänger det oförutserbara och då handlar det om snabba åtgärder. Du behöver inte vänta tills på måndag eller några arbetsdagar för att fortsätta jobba om det krisar. I princip kan vi påbörja åtgärda felet inom 4 timmar.
Support 24/7 för Avtalskunder
För dig som bestämmer sig att välja oss som sin partner för underhåll av företags datanät erbjuder vi också 24/7 support och då handlar det inte bara om telefon stöd och fjärrstyrning men också åtgärder på plats om det begärs.


INRORMATION OM PRISER gällande Data Drift & IT Säkerhet

Våra priser är alltid uppdragsanpassade och baseras på:
 • 1 - Uppdragetslängd
 • 2 - Uppdragetsdag (arbetsdag, helg eller natt)
 • 3 - Utryckning fall (arbete påbörjas inom 4 timmar i Stockholm eller Stockholms område)
 • 4 - Avtal (1 månad, 3 månader, 6 månader eller 1 år)

Avtalspriser anpassas efter företagsbehov och förhandlas individuellt samt baseras på avtalets omfattning, säkerhetskrav, försäkringar, support, utryckningar m.m.
Du kan enkelt klicka HÄR för att boka tid för en grattis genomgående av ditt företags IT behov samt offert.

Om det uppstår oförutsägbara problem som kräver extra arbetsinsatser eller reservdelar informerar vi dig först och avvaktar ditt godkännande. Självklart åtgärdar vi akuta fel om vi bedömer deras nödvändighet för driften även om vi inte hinner informera dig eller få ditt godkännande. I detta fall har du rätt att avstå från att betala för de insatserna om du inte godkänner detta.

Viktig! Du kommer aldrig att betala mer än det vi har kommit överens om. /Team Iwanowski ConsultingWebbutveckling
Webbutveckling handlar om att ta en webbdesign och faktiskt göra en fungerande webbplats från den. Våra webbutvecklare använder HTML, CSS, Javascript, PHP och andra programmeringsspråk för att levandegöra designfiler.
Responsive Hemsidor
Responsiv webbdesign är en specialiserad metod för att utforma en webbplats där webbsidorna anpassas till olika webbläsare, resolutioner eller enheter och falla i lämplig utformning utan att kräva någon annan anpassning. En lyhörd hemsida ger en överlägsen webbupplevelse i ett brett utbud av enheter utan att kräva mycket panorering, rullande eller justera layouten.
Webbdesign & Front-End
Det finns inget bättre sätt att visa upp ditt företag eller projekt än att ha en snygg hemsida. Detta är en viktig del av ditt varumärke och är avgörande för att ta ditt företag eller projekt till nästa nivå.
E-post & nyhetsbrev design
Att hålla kontakten med sina kunder hör till de viktigaste uppgifter i företagsverksamhet därför har vi på Iwanowski Consulting inled samarbete med en duktig designer som designar dina mail och nyhetsbrev på ett sätt som gör att dina kunder blir mer attraherade av dina utskick.
Google Maps API
Google Maps API är tillgängliga för Android, iOS, Windows Phone webbläsare och via HTTP webbtjänster.
Sökmotoroptimering – SEO
Fantastisk system som gör det möjligt för alla att enkelt hitta din hemsida på Internet. Darför är det viktig att din hemsida har en hög SEO (Search Engine Optimization) ranking så att när ett nyckelord eller en fras söks, kommer din hemsida att synas högt upp på listan över sökresultat. Målet är att placera din hemsida så högt som möjligt på Googles sökresultatet listan.
Mobila Applikationer
Program, eller appar, är bultar och muttrar av mobila affärskommunikation. Apps är smartphone program du använder dagligen för att skriva e-post, uppdatera din kalender, redigera dokument och samarbeta med kollegor. De flesta smartphones kommer lastat med de grundläggande messaging program som e-post, SMS (textmeddelanden), kalendrar och kontaktlistor, men du kan skrädarsy appar för att anpassa din mobil till mer avancerade tillämpningar för ditt företag.


INRORMATION OM PRISER gällande Hemsidor & Webbutveckling

Vi anpassar oss till uppdragsgivare och tillämpar följande:
 • 1 - Standard priser för enkla hemsidor
 • 2 - Standard priser för applikationer
 • 3 - Tim anpassade /betalning för arbetstimme/
 • 4 - Uppdragsanpassade

Uppdragsanpassade priser förhandlas individuellt och baseras på uppdragets omfattning.

Du kan enkelt klicka HÄR för att boka tid för en grattis genomgående av ditt företags behov samt offert.

Viktig! Du kommer aldrig att betala mer än det vi har kommit överens om. /Team Iwanowski ConsultingRedovisning Tjänster
 • 1 - Löpande Bokföring
 • 2 - Löpande Fakturering
 • 3 - Löneadministration
 • 4 - Bokslut & Revision
 • 5 - Moms & Skatter
Företagsetablering Tjänster
 • 1 - Vägledning för Starta Eget
 • 2 - Aktiebolaget på 2 timmar


Iwanowski Consulting - 0760 556800